Dé specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Bel 085 040 2180 of mail

/ De teamspelers > Specialisten taakdelegatie

Tijd, aandacht en deskundige zorg voor iedere medewerker.

Bedrijfsartsen worden overladen met werk. Dat leidt tot wachttijden – en medewerkers die in de tussentijd thuis zitten. Taakdelegatie is dé oplossing in het tekort aan bedrijfsartsen. Medewerkers kunnen snel terecht en de kwaliteit van de zorg is geborgd. Zo biedt Dokter Jones efficiënte zorg met aandacht.

De specialist taakdelegatie & de bedrijfsarts.

Dokter Jones werkt met betrokken specialisten taakdelegatie die onder begeleiding van ervaren bedrijfsartsen aan de slag gaan. Ze gaan het gesprek met de medewerker aan en gaan in overleg met de bedrijfsarts over vervolgstappen. Met tijd en aandacht voor iedere medewerker stelt ons team zo een deskundig advies op.

Oog voor het verhaal achter het verzuim.

De specialist taakdelegatie heeft, meer dan de bedrijfsarts, ruimte om te luisteren naar de oorzaak achter het verzuim. Belangrijke informatie in het herstel van de medewerker en mogelijk ook in preventie van structurele problemen op de werkvloer. Zo is de specialist taakdelegatie een belangrijke spil in ons team.

Past deze rol bij jou? Kijk dan bij Werken bij Dokter Jones!

Kom jij op consult bij Dokter Jones?

Wanneer je een consult hebt bij Dokter Jones, kom je meestal eerst in contact met onze specialist taakdelegatie. Het contact verloopt laagdrempelig en je kunt erop rekenen dat de specialist taakdelegatie de tijd neemt om met aandacht te luisteren. Wil je liever een bedrijfsarts spreken? Dat kun je altijd aangeven.

Meer over Een consult bij Dokter Jones.

Samen bereiken we meer.

Dokter Jones is specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Onze bedrijfsartsen werken nooit alleen, maar samen met betrokken specialisten taakdelegatie en casemanagers verzuimbegeleiding. Zo bieden wij met ons team efficiënte zorg met aandacht. Voor het bedrijf, voor de medewerker én voor het re-integratietraject.

Weten hoe?

Aan de slag met Dokter Jones.

Klaar voor een goede en snelle aanpak bij verzuim?
Neem contact op met het team van Dokter Jones!

Hoe kunnen wij je helpen?