Dé specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Bel 085 040 2180 of mail

/ Over ons > Een consult bij Dokter Jones

Met tijd, vertrouwen en aandacht
in gesprek.

Wanneer je een consult hebt bij Dokter Jones, kom je meestal eerst in contact met onze specialist taakdelegatie. De specialist taakdelegatie gaat met je om de tafel zitten om te bespreken wat er aan de hand is.

De juiste
vragen.

De specialist taakdelegatie stelt alle vragen die de bedrijfsarts ook zou stellen. Er worden geen conclusies getrokken en er wordt niets besproken met de leidinggevende. De specialist taakdelegatie overlegt met de bedrijfsarts, die een deskundig advies opstelt. Indien nodig komt er een vervolggesprek met de bedrijfsarts.

Het fijne van deze aanpak is dat je eerder terecht kunt dan bij de bedrijfsarts en er ruimte is voor persoonlijke betrokkenheid bij je verhaal. Zo kan ons team, samen met jou en het bedrijf, een plan opstellen waar je echt mee verder kunt.

Wil je liever een bedrijfsarts spreken? Dat kun je altijd aangeven.

Samen bereiken we meer.

Dokter Jones is specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Onze bedrijfsartsen werken nooit alleen, maar samen met betrokken specialisten taakdelegatie en casemanagers verzuimbegeleiding. Zo bieden wij met ons team efficiënte zorg met aandacht. Voor het bedrijf, voor de medewerker én voor het re-integratietraject.

Weten hoe?

Met aandacht en betrokkenheid streven wij samen met onze klanten naar het terugdringen van verzuim en een goede terugkeer naar de werkvloer.

Over ons

Aan de slag met Dokter Jones.

Klaar voor een goede en snelle aanpak bij verzuim?
Neem contact op met het team van Dokter Jones!

Hoe kunnen wij je helpen?