Dé specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Bel 085 040 2180 of mail

/ Arbodienstverlening > PAGO en PMO

Medisch onderzoek voor gezondere medewerkers.

Als werkgever wil je het verzuim onder medewerkers graag zo laag mogelijk houden. Voor de medewerkers zelf, maar ook voor het bedrijf. Welke medische onderzoeken kunnen daarbij helpen?

Zicht op het welzijn van je medewerkers.

De Arbowet verplicht werkgevers om werknemers periodiek een gezondheidsonderzoek aan te bieden. Daarnaast kun je een preventief medisch onderzoek aanbieden. Met inzicht in de gezondheid van de medewerkers kun je als werkgever mensen begeleiden naar een gezondere werkomgeving en leefstijl.

Dokter Jones & medisch onderzoek.

Het Periodiek ArbeidsGezondheidskundig Onderzoek (PAGO) is een verplicht onderzoek dat uitsluitend is gericht op werkgerelateerde risico’s. Deze risico’s zijn beschreven in de RI&E. Met het PAGO probeert de bedrijfsarts gezondheidsschade op te sporen die is ontstaan door deze arbeidsrisico’s.

Een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) is een vrijwillig, aanvullend onderzoek, waarbij verder wordt gekeken dan alleen de gezondheidsrisico’s door werk. Hoe is het gesteld met de leefstijl en de mentale gezondheid van de werknemers? Wie let op goede voeding, voldoende beweging en stress probeert te voorkomen, heeft nu eenmaal ook een grotere kans op een goede gezondheid.

Dokter Jones helpt werkgevers bij het uitvoeren van alle gewenste onderzoeken naar gezondheid, organisatie en arbeidsomstandigheden. En kan de werknemer bijstaan met advies op maat. Samen kunnen wij actief werken aan de duurzame inzetbaarheid binnen de organisatie.

Samen bereiken we meer.

Dokter Jones is specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Onze bedrijfsartsen werken nooit alleen, maar samen met betrokken specialisten taakdelegatie en casemanagers verzuimbegeleiding. Zo bieden wij met ons team efficiënte zorg met aandacht. Voor het bedrijf, voor de medewerker én voor het re-integratietraject.

Weten hoe?

Aan de slag met Dokter Jones.

Klaar voor een goede en snelle aanpak bij verzuim?
Neem contact op met het team van Dokter Jones!

Hoe kunnen wij je helpen?