Dé specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Bel 085 040 2180 of mail

/ Overige diensten > Vertrouwenspersoon

Een veilige werkomgeving voor iedere medewerker.

Werkgevers zijn verplicht hun medewerkers een veilige werkomgeving te bieden. En dat niet alleen: vanuit goed werkgeverschap willen werkgevers dat natuurlijk ook. Met een externe vertrouwenspersoon van Dokter Jones zijn werkgevers en medewerkers verzekerd van vertrouwelijke ondersteuning en advies.

Een gezonde organisatie is een veilige organisatie.

Een gezonde werkomgeving is zowel fysiek als mentaal veilig. Wanneer medewerkers hun problemen en ervaringen in een vertrouwde omgeving kunnen bespreken, wordt de werksfeer beter en blijven mensen duurzaam inzetbaar. Een externe vertrouwenspersoon biedt een onafhankelijk en vertrouwelijk luisterend oor en draagt actief bij aan het verbeteren van de veiligheid binnen de organisatie.

Dokter Jones als vertrouwens-persoon.

Met Dokter Jones kunnen werkgevers een externe en gecertificeerde (door LVV erkende) vertrouwenspersoon aanbieden aan hun medewerkers. Onze dienstverlening kan breed en op maat ingezet worden en is ook beschikbaar voor organisaties die (nog) geen klant bij ons zijn.

De vertrouwenspersoon is beschikbaar voor medewerkers die te maken hebben met ongewenst gedrag. De medewerker wordt ondersteund en de organisatie krijgt advies hoe de werkomgeving te veranderen. Het opstellen van intern beleid of het opleiden en trainen van interne vertrouwenspersonen kan onderdeel uitmaken van onze dienstverlening.

Wij gaan graag in gesprek en maken een plan op maat.

Samen bereiken we meer.

Dokter Jones is specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Onze bedrijfsartsen werken nooit alleen, maar samen met betrokken specialisten taakdelegatie en casemanagers verzuimbegeleiding. Zo bieden wij met ons team efficiënte zorg met aandacht. Voor het bedrijf, voor de medewerker én voor het re-integratietraject.

Weten hoe?

Aan de slag met Dokter Jones.

Klaar voor een goede en snelle aanpak bij verzuim?
Neem contact op met het team van Dokter Jones!

Hoe kunnen wij je helpen?