Dé specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Bel 085 040 2180 of mail

/ Onze diensten

Dokter Jones staat voor een deskundige begeleiding bij preventie en verzuim.

Dokter Jones biedt bedrijven en medewerkers de efficiënte zorg die zij nodig hebben bij preventie, verzuim en re-integratie. Wij staan garant voor een snelle doorstroming en een advies waar iedereen gemotiveerd mee verder kan.

Taakdelegatie

Taakdelegatie is dé oplossing in het tekort aan bedrijfsartsen. Dokter Jones werkt met betrokken specialisten taakdelegatie die onder begeleiding van ervaren bedrijfsartsen aan de slag gaan. Met tijd en aandacht voor iedere medewerker stelt ons team een deskundig advies op.

Verzuimbegeleiding

Goede begeleiding is onmisbaar om verzuim te beperken en voorkomen. Daarom staat ons team klaar in het gehele verzuimtraject, van preventie tot re-integratie. Zo zorgen wij samen met medewerkers en bedrijven voor een gezonde werkomgeving.

De gebundelde kracht van een team.

Dokter Jones levert efficiënte zorg met aandacht. Voor het bedrijf én voor de medewerker. Door een uitgebalanceerde samenwerking tussen onze bedrijfsartsen, casemanagers, specialisten taakdelegatie en overige kerndeskundigen, wordt iedereen in zijn kracht gezet. Zo kunnen wij een breed dienstenpakket aanbieden, zonder de mens uit het oog te verliezen. Samen richten wij ons op een gezonde werkvloer.

Samen bereiken we meer.

Dokter Jones is specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Onze bedrijfsartsen werken nooit alleen, maar samen met betrokken specialisten taakdelegatie en casemanagers verzuimbegeleiding. Zo bieden wij met ons team efficiënte zorg met aandacht. Voor het bedrijf, voor de medewerker én voor het re-integratietraject.

Weten hoe?

Aan de slag met Dokter Jones.

Klaar voor een goede en snelle aanpak bij verzuim?
Neem contact op met het team van Dokter Jones!

Hoe kunnen wij je helpen?