Dé specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Bel 085 040 2180 of mail

/ Onze diensten

Dokter Jones staat voor een snelle en goede begeleiding bij verzuim.

Dokter Jones ondersteunt bedrijven, bedrijfsartsen en medewerkers in efficiënte zorg bij verzuim. Met ons team zorgen wij voor een snelle doorstroming en een deskundig advies. Zodat iedereen gemotiveerd het re-integratietraject kan aangaan.

Taakdelegatie

Taakdelegatie is dé oplossing in het tekort aan bedrijfsartsen. Dokter Jones werkt met betrokken specialisten taakdelegatie die onder begeleiding van ervaren bedrijfsartsen aan de slag gaan. Met tijd en aandacht voor iedere medewerker stelt ons team een deskundig advies op.

Verzuimbegeleiding

Van advies naar re-integratietraject is een belangrijke, onmisbare stap. Een stap die niet ieder bedrijf zelf kan zetten. Onze casemanagers verzuimbegeleiding helpen het bedrijf en de medewerker met de start van een traject waar iedereen achter staat.

De casemanager is een onmisbare schakel.

De specialist taakdelegatie en de casemanager verzuimbegeleiding spelen een sleutelrol bij Dokter Jones. Samen met de bedrijfsartsen leveren zij efficiënte zorg met aandacht. Voor het bedrijf, voor de medewerker én voor het re-integratietraject. Zodat alle partijen zich kunnen richten op een goede terugkeer op de werkvloer.

Samen bereiken we meer.

Dokter Jones is specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Onze bedrijfsartsen werken nooit alleen, maar samen met betrokken specialisten taakdelegatie en casemanagers verzuimbegeleiding. Zo bieden wij met ons team efficiënte zorg met aandacht. Voor het bedrijf, voor de medewerker én voor het re-integratietraject.

Weten hoe?

Aan de slag met Dokter Jones.

Klaar voor een goede en snelle aanpak bij verzuim?
Neem contact op met het team van Dokter Jones!

Hoe kunnen wij je helpen?