Dé specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Bel 085 040 2180 of mail

/ Over ons > Werken bij Dokter Jones

Met hart voor alle partijen
werken aan verzuim.

Dokter Jones werkt met ervaren bedrijfsartsen, betrokken specialisten taakdelegatie en bevlogen casemanagers aan zorg met aandacht. Warme zakelijkheid, gericht op een goede terugkeer naar de werkvloer. Past dit motto ook bij jou en ben jij minimaal HBO opgeleid? Dan komen wij graag met jou in contact!

Bekijk ook ons actuele vacatureoverzicht.

Bedrijfsarts.

De bedrijfsartsen van Dokter Jones zijn ervaren, deskundig en werken graag in een team. Als bedrijfsarts draag je de verantwoordelijkheid over de specialisten taakdelegatie en ben je in staat hen op motiverende wijze te coachen. Met heldere afspraken weten jullie samen tot een goed advies te komen.

Past deze uitdaging bij jou? Dokter Jones spreekt je graag!

Specialist taakdelegatie.

Dokter Jones zoekt mensen met levenservaring, die hart hebben voor werknemers. Als specialist taakdelegatie richt je je inhoudelijk op de oorzaak achter het verzuim. Je stelt de werknemer gerust en hebt echte aandacht voor zijn of haar verhaal. Natuurlijk bieden wij je goede opleidingsmogelijkheden. Onder begeleiding van onze ervaren bedrijfsartsen groei jij verder in je rol.

Past deze uitdaging bij jou? Dokter Jones spreekt je graag!

Casemanager verzuim-begeleiding.

De stap van advies naar re-integratietraject is een onmisbare stap in verzuimbegeleiding. Zeker geen dagelijkse kost voor bedrijven en daarom werkt Dokter Jones graag met casemanagers verzuimbegeleiding. Je werkt samen met bedrijven en leidinggevenden aan een goed traject waarmee de medewerker weer aan de slag kan.

Past deze uitdaging bij jou? Dokter Jones spreekt je graag!

Samen bereiken we meer.

Dokter Jones is specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Onze bedrijfsartsen werken nooit alleen, maar samen met betrokken specialisten taakdelegatie en casemanagers verzuimbegeleiding. Zo bieden wij met ons team efficiënte zorg met aandacht. Voor het bedrijf, voor de medewerker én voor het re-integratietraject.

Weten hoe?

Met aandacht en betrokkenheid streven wij samen met onze klanten naar het terugdringen van verzuim en een goede terugkeer naar de werkvloer.

Over ons

Aan de slag met Dokter Jones.

Klaar voor een goede en snelle aanpak bij verzuim?
Neem contact op met het team van Dokter Jones!

Hoe kunnen wij je helpen?