Dé specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Bel 085 040 2180 of mail

/ Overige diensten

Dokter Jones voor deskundige begeleiding bij verzuim.

Dokter Jones geeft werknemers en werkgevers met haar arbodienstverlening een advies waar iedereen gemotiveerd mee verder kan. Met deskundig casemanagement en een extern vertrouwenspersoon zorgen wij daarnaast voor een snelle en professionele begeleiding, zowel door Dokter Jones als interne leidinggevenden.

Casemanagement.

Goede begeleiding is onmisbaar om verzuim te beperken. Onze casemanagers staan klaar om medewerkers en leidinggevenden te begeleiden in het gehele verzuimtraject. Zo zorgen wij samen voor een gezonde en gemotiveerde terugkeer naar de werkvloer.

Vertrouwens-persoon.

Werkgevers zijn verplicht hun medewerkers een veilige werkomgeving te bieden. Met Dokter Jones kunnen werkgevers een externe en gecertificeerde (door LVV erkende) vertrouwenspersoon aanbieden aan hun medewerkers. Wij maken graag een plan op maat.

Samen bereiken we meer.

Dokter Jones is specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Onze bedrijfsartsen werken nooit alleen, maar samen met betrokken specialisten taakdelegatie en casemanagers verzuimbegeleiding. Zo bieden wij met ons team efficiënte zorg met aandacht. Voor het bedrijf, voor de medewerker én voor het re-integratietraject.

Weten hoe?

Aan de slag met Dokter Jones.

Klaar voor een goede en snelle aanpak bij verzuim?
Neem contact op met het team van Dokter Jones!

Hoe kunnen wij je helpen?