Dé specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Bel 085 040 2180 of mail

/ Arbodienstverlening > Preventief spreekuur

Voorkom verzuim in een gezondere werkomgeving.

Vaak gaat verzuim over het oplossen van problemen. Maar wat nu als je de problemen kunt voorkomen? Dokter Jones zet preventie in als waardevol instrument bij verzuim.

Onnodig verzuim voorkomen.

Verzuim is belastend voor werkgever en werknemer. Bovendien: niemand wil achteraan herstellen wat vooraan voorkomen had kunnen worden. Deskundige preventie maakt de werkomgeving voor alle partijen prettiger en stabieler.

Preventief spreekuur.

Het preventief of arbeidsomstandighedenspreekuur is er om mee te denken wanneer een medewerker dreigt uit te vallen. Kunnen we het verzuim voorkomen?

De werkgever maar ook medewerkers zelf kunnen een consult aanvragen op het preventief of arbeidsomstandighedenspreekuur. Terugkoppeling aan de werkgever geven we alleen met nadrukkelijke toestemming van de medewerker.

Dokter Jones staat klaar met bedrijfsartsen, specialisten taakdelegatie en casemanagers. Met goede adviezen en indien gewenst in samenspraak met de werkgever zoeken wij naar de beste mogelijkheden voor de medewerker.

Preventie bij verzuim.

Ook bij verzuim is ruimte voor preventie. De specialisten taakdelegatie en casemanagers van Dokter Jones nemen de tijd om te luisteren naar zieke werknemers. Die persoonlijke aandacht betaalt zich uit.

Onze specialisten taakdelegatie en casemanagers kijken verder dan het verzuim. Wat is de oorzaak van de klachten? Die kennis helpt uitval bij andere werknemers voorkomen.

Samen bereiken we meer.

Dokter Jones is specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Onze bedrijfsartsen werken nooit alleen, maar samen met betrokken specialisten taakdelegatie en casemanagers verzuimbegeleiding. Zo bieden wij met ons team efficiënte zorg met aandacht. Voor het bedrijf, voor de medewerker én voor het re-integratietraject.

Weten hoe?

Aan de slag met Dokter Jones.

Klaar voor een goede en snelle aanpak bij verzuim?
Neem contact op met het team van Dokter Jones!

Hoe kunnen wij je helpen?