Dé specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Bel 085 040 2180 of mail

/ De teamspelers > Overige kerndeskundigen

Duurzaam en gezond werken met de juiste professionals.

De kerndeskundigen staan aan de basis van iedere arbodienst. Dokter Jones werkt samen met de bedrijfsartsen en de overige kerndeskundigen aan duurzame adviezen voor jouw werkomgeving.

Dokter Jones & kerndeskundigen.

Een arbeidshygiënist, een veiligheidskundige, een arbeids- en organisatiedeskundige. Samen met de bedrijfsarts vormen zij het team van kerndeskundigen dat advies kan geven over het verbeteren van de arbeidsomstandigheden.

De arbeidshygiënist bekijkt welke factoren op de werkvloer kunnen leiden tot gezondheidsproblemen, van werken met gevaarlijke stoffen tot de fysieke belasting van de werknemer. De veiligheidskundige inventariseert de risico’s op de werkvloer en geeft advies om de veiligheid te verbeteren. De expertise van de arbeids- en organisatiedeskundige is heel breed. Wat doen een te hoge werkdruk, verstoorde werkverhouding of een reorganisatie bijvoorbeeld met de inzetbaarheid van je medewerkers?

Met de juiste mix van kerndeskundigen zorgt Dokter Jones voor de beste en meest duurzame preventiemaatregelen voor iedere werkomgeving.

Samen bereiken we meer.

Dokter Jones is specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Onze bedrijfsartsen werken nooit alleen, maar samen met betrokken specialisten taakdelegatie en casemanagers verzuimbegeleiding. Zo bieden wij met ons team efficiënte zorg met aandacht. Voor het bedrijf, voor de medewerker én voor het re-integratietraject.

Weten hoe?

Aan de slag met Dokter Jones.

Klaar voor een goede en snelle aanpak bij verzuim?
Neem contact op met het team van Dokter Jones!

Hoe kunnen wij je helpen?