Dé specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Bel 085 040 2180 of mail

/ Overige diensten > Casemanagement

Van advies naar re-integratietraject.

Verzuimbegeleiding is geen dagelijkse kost voor leidinggevenden. Adviezen van de bedrijfsarts lijken ingewikkeld. De medewerker werkt niet mee. Hoe nu verder?

Samen het traject aan.

Dokter Jones begeleidt de medewerker en de leidinggevende in het verzuimproces. Met een goed plan waar alle partijen vertrouwen in hebben. Want een juiste diagnose stellen is één ding. Maar een goed re-integratietraject opstellen en uitvoeren, is een onmisbare stap in de weg terug naar de werkvloer.

Dokter Jones & casemanagers.

Onze casemanagers zijn mensen met levenservaring en visie op verzuim, die bovendien zeer betrokken zijn bij de medewerker én het bedrijf. Door gezamenlijk te werken aan een terugkeer naar de werkvloer, blijven alle partijen gemotiveerd.

Dokter Jones werkt uitsluitend met goed opgeleide mensen. Kwaliteit staat bij ons voorop.

Samen bereiken we meer.

Dokter Jones is specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Onze bedrijfsartsen werken nooit alleen, maar samen met betrokken specialisten taakdelegatie en casemanagers verzuimbegeleiding. Zo bieden wij met ons team efficiënte zorg met aandacht. Voor het bedrijf, voor de medewerker én voor het re-integratietraject.

Weten hoe?

Aan de slag met Dokter Jones.

Klaar voor een goede en snelle aanpak bij verzuim?
Neem contact op met het team van Dokter Jones!

Hoe kunnen wij je helpen?