Dé specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Bel 085 040 2180 of mail

/ Arbodienstverlening > Verzuimbegeleiding

Snel en efficiënt advies bij verzuim.

Het verzuim in Nederland is hoog en er is een tekort aan bedrijfsartsen. Wat als de arbodienst geen bedrijfsarts kan leveren? Hoe langer het duurt, hoe langer de medewerker en het bedrijf stil staan in het verzuimproces. Daarom werkt Dokter Jones met taakdelegatie!

Wat is taakdelegatie?

Taakdelegatie houdt in dat de bedrijfsarts een deel van zijn taken delegeert aan de specialist taakdelegatie. De specialist werkt altijd onder supervisie en verantwoordelijkheid van de bedrijfsarts. De bedrijfsarts stelt het advies op.

Door deze werkwijze kunnen we de medewerker sneller helpen. De specialist taakdelegatie heeft bovendien meer tijd en aandacht voor de medewerker. De gesprekken verlopen in een ontspannen sfeer. Met aandacht en persoonlijke betrokkenheid wordt de weg vrijgemaakt voor een goede terugkeer naar de werkvloer.

Heeft een casus meer specifieke aandacht nodig of wil de medewerker graag een arts zien, dan wordt een afspraak met de bedrijfsarts ingepland.

Dokter Jones & specialisten taakdelegatie.

De specialisten taakdelegatie van Dokter Jones zijn altijd goed opgeleide mensen, die voldoen aan alle regelgeving die aan taakdelegatie wordt gesteld. Kwaliteit staat bij ons voorop.

Onze specialisten taakdelegatie hebben daarnaast levenservaring en visie op verzuim. Ze hebben oog voor het welzijn en de mogelijkheden van de medewerker, waardoor werk onderdeel van het herstel kan worden.

De specialisten taakdelegatie staan dagelijks in contact met de bedrijfsarts onder wiens supervisie ze werken, zodat zij als team tot een goed advies kunnen komen.

Kom jij op consult bij Dokter Jones?

Wanneer je een consult hebt bij Dokter Jones, kom je meestal eerst in contact met onze specialist taakdelegatie. Het contact verloopt laagdrempelig en je kunt erop rekenen dat de specialist taakdelegatie de tijd neemt om met aandacht te luisteren. Wil je liever een bedrijfsarts spreken? Dat kun je altijd aangeven.

Meer over Een consult bij Dokter Jones.

Samen bereiken we meer.

Dokter Jones is specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Onze bedrijfsartsen werken nooit alleen, maar samen met betrokken specialisten taakdelegatie en casemanagers verzuimbegeleiding. Zo bieden wij met ons team efficiënte zorg met aandacht. Voor het bedrijf, voor de medewerker én voor het re-integratietraject.

Weten hoe?

Aan de slag met Dokter Jones.

Klaar voor een goede en snelle aanpak bij verzuim?
Neem contact op met het team van Dokter Jones!

Hoe kunnen wij je helpen?