Dé specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Bel 085 040 2180 of mail

/ De teamspelers > Bedrijfsartsen

Dokter Jones geeft
bedrijfsartsen ruimte.

De druk op bedrijfsartsen is hoog, te hoog. Hoe kun je iedere klant blijven bedienen en effectief helpen als de aanvragen niet bij te benen zijn? Hoe kom je toe aan preventie als de lopende zaken al niet bij te houden zijn? Hoe maak je voldoende tijd voor de lastige cases?

Dokter Jones springt bij.

Met goed opgeleide specialisten taakdelegatie geven wij onze bedrijfsartsen lucht. De specialisten taakdelegatie voeren onder supervisie van de bedrijfsarts gesprekken met medewerkers. De medewerker krijgt de deskundige begeleiding en aandacht die hij nodig heeft en de bedrijfsarts krijgt ruimte voor meer klanten, preventie en een goede begeleiding van werknemers terug naar de werkvloer. Wil de medewerker toch liever direct in gesprek met de bedrijfsarts? Dan kan dat ook.

Zo bereiken we samen meer!

Samen bereiken we meer.

Dokter Jones is specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Onze bedrijfsartsen werken nooit alleen, maar samen met betrokken specialisten taakdelegatie en casemanagers verzuimbegeleiding. Zo bieden wij met ons team efficiënte zorg met aandacht. Voor het bedrijf, voor de medewerker én voor het re-integratietraject.

Weten hoe?

Aan de slag met Dokter Jones.

Klaar voor een goede en snelle aanpak bij verzuim?
Neem contact op met het team van Dokter Jones!

Hoe kunnen wij je helpen?