Dé specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Bel 085 040 2180 of mail

/ De teamspelers > Casemanagers

De casemanager als onmisbare schakel.

Bedrijfsartsen worden overladen met werk en bedrijven weten niet altijd hoe ze een werknemer weer goed en snel aan het werk krijgen. Dokter Jones zet specialisten taakdelegatie en casemanagers verzuimbegeleiding in om bedrijven en bedrijfsartsen te ondersteunen in het terugdringen van verzuim.

Taakdelegatie

Taakdelegatie is dé oplossing in het tekort aan bedrijfsartsen. Dokter Jones werkt met betrokken specialisten taakdelegatie die onder begeleiding van ervaren bedrijfsartsen aan de slag gaan. Met tijd en aandacht voor iedere medewerker stelt ons team een deskundig advies op.

Verzuimbegeleiding

Van advies naar re-integratietraject is een belangrijke, onmisbare stap. Een stap die niet ieder bedrijf zelf kan zetten. Onze casemanagers verzuimbegeleiding helpen het bedrijf en de medewerker met de start van een traject waar iedereen achter staat.

Aan de slag als team.

Onze makkelijk benaderbare casemanagers hebben aandacht voor medewerkers. Samen met onze deskundige bedrijfsartsen komen zij tot een advies waar alle partijen mee verder kunnen.

De specialist taakdelegatie en de casemanager verzuimbegeleiding zijn onmisbare schakels in het team van Dokter Jones. Past deze rol bij jou? Kijk dan bij Werken bij Dokter Jones!

Samen bereiken we meer.

Dokter Jones is specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Onze bedrijfsartsen werken nooit alleen, maar samen met betrokken specialisten taakdelegatie en casemanagers verzuimbegeleiding. Zo bieden wij met ons team efficiënte zorg met aandacht. Voor het bedrijf, voor de medewerker én voor het re-integratietraject.

Weten hoe?

Aan de slag met Dokter Jones.

Klaar voor een goede en snelle aanpak bij verzuim?
Neem contact op met het team van Dokter Jones!

Hoe kunnen wij je helpen?