Dé specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Bel 085 040 2180 of mail

/ De teamspelers > Casemanagers

De casemanager als onmisbare schakel.

Hoe ga je om met verzuim onder je personeel? En wat doe je eigenlijk om dat te voorkomen? Bedrijven weten niet altijd hoe ze een werknemer weer goed en snel aan het werk krijgen – en houden. Dokter Jones zet casemanagers in om bedrijven en medewerkers hierbij te ondersteunen bij re-integratie en preventie.

Verzuim beperken met goed advies.

Van advies naar re-integratietraject is een belangrijke, onmisbare stap. Een stap die niet ieder bedrijf zelf kan zetten. Onze casemanagers helpen het bedrijf en de medewerker met de start van een traject waar iedereen achter staat.

Aan de slag als team.

Onze makkelijk benaderbare casemanagers hebben kennis van zaken én aandacht voor medewerkers. Dat maakt ze onmisbare schakels in het team van Dokter Jones.

Past deze rol bij jou? Kijk dan bij Werken bij Dokter Jones!

Samen bereiken we meer.

Dokter Jones is specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Onze bedrijfsartsen werken nooit alleen, maar samen met betrokken specialisten taakdelegatie en casemanagers verzuimbegeleiding. Zo bieden wij met ons team efficiënte zorg met aandacht. Voor het bedrijf, voor de medewerker én voor het re-integratietraject.

Weten hoe?

Aan de slag met Dokter Jones.

Klaar voor een goede en snelle aanpak bij verzuim?
Neem contact op met het team van Dokter Jones!

Hoe kunnen wij je helpen?