Dé specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Bel 085 040 2180 of mail

/ De teamspelers

Met oog voor alle partijen
bereiken we meer.

Betere zorg voor ieder bedrijf.

Dokter Jones levert zorg met aandacht voor het bedrijf, de medewerker en het re-integratietraject. Met een team aan bedrijfsartsen, specialisten taakdelegatie, casemanagers en kerndeskundigen brengen wij medewerkers op een goede manier terug naar de werkvloer. Wanneer iedereen gezien wordt, ontstaat er ruimte voor een passend re-integratietraject en voor preventie.

De teamspelers

Dokter Jones staat voor teamwork. Want samen komen we tot het beste resultaat.

Bedrijfsartsen

Het tekort aan bedrijfsartsen heeft grote gevolgen: wachtlijsten, geen tijd voor preventie of ingewikkelde cases, te weinig ruimte voor alle klanten. Dokter Jones ondersteunt bedrijfsartsen en geeft ruimte voor arbo met aandacht.

Meer...
Specialisten taakdelegatie

Onze specialisten taakdelegatie gaan onder supervisie van de bedrijfsarts in gesprek met de medewerker. Met tijd en aandacht voor iedere medewerker stelt ons team vervolgens een deskundig advies op.

Meer...
Casemanagers

De casemanager is onmisbaar in het team van Dokter Jones. Samen met bedrijfsartsen en leidinggevenden zorgt de casemanager ervoor dat medewerkers en bedrijven samen de toekomst in gaan.

Meer...
Overige kerndeskundigen

Dokter Jones geeft met de juiste mix aan kerndeskundigen duurzaam advies voor iedere werkomgeving. Met preventie, keuringen, RI&E, PAGE en PMO dringen wij verzuim terug.

Meer...

De kracht van samenwerken.

In het team van Dokter Jones wordt de bedrijfsarts ontlast door specialisten taakdelegatie. Bij hen kunnen medewerkers sneller terecht en wordt er bovendien met aandacht geluisterd naar hun verhaal. De bedrijfsarts stelt in overleg met de specialist taakdelegatie een advies op, waarmee het re-integratietraject aangegaan kan worden. Onze casemanager helpt het bedrijf en de medewerker dit traject in de praktijk uit te voeren.

Dokter Jones zorgt voor een haalbaar plan dat goed voelt. En waar alle partijen mee vooruit kunnen.

Samen bereiken we meer.

Dokter Jones is specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Onze bedrijfsartsen werken nooit alleen, maar samen met betrokken specialisten taakdelegatie en casemanagers verzuimbegeleiding. Zo bieden wij met ons team efficiënte zorg met aandacht. Voor het bedrijf, voor de medewerker én voor het re-integratietraject.

Weten hoe?

Aan de slag met Dokter Jones.

Klaar voor een goede en snelle aanpak bij verzuim?
Neem contact op met het team van Dokter Jones!

Hoe kunnen wij je helpen?