Dé specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Bel 085 040 2180 of mail

/ Over ons

Samen richten wij ons op
een goede toekomst.

Dokter Jones is specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Onze bedrijfsartsen werken nooit alleen, maar samen met casemanagers die de bedrijfsartsen en betrokken bedrijven ondersteunen. Zo bieden wij efficiënte zorg met aandacht. Voor het bedrijf, voor de medewerker én voor het re-integratietraject. Met ons team werken wij aan een goede en snelle terugkeer naar de werkvloer!

Betrokken & ervaren.

Dokter Jones bestaat uit een team van deskundige bedrijfsartsen, specialisten taakdelegatie en casemanagers. Met aandacht en betrokkenheid werken wij samen met onze klanten vanuit twee vestigingen aan het terugdringen van verzuim en een goede terugkeer naar de werkvloer.

teamlid

Brenda Ackermans

Oprichter

Specialist preventie, verzuim en reïntegratie

“Met de juiste aandacht en persoonlijke betrokkenheid bereiken onze casemanagers verzuimbegeleiding, specialisten taakdelegatie en bedrijfsartsen het maximale in vaak lastige situaties. Dat komt ten goede aan de medewerker, maar zeker ook aan het bedrijf.”

Contact
teamlid

Jos Blaauwhof

Oprichter

Bedrijfsarts, eigenaar Occure, oud-directeur ArboNed N.V

“Verzuim terugdringen is meer dan alleen een zieke werknemer terug begeleiden naar de werkvloer. Met gezond management en preventie haal je uiteindelijk het beste
uit je mensen.”

Contact

Samen bereiken we meer.

Dokter Jones is specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Onze bedrijfsartsen werken nooit alleen, maar samen met betrokken specialisten taakdelegatie en casemanagers verzuimbegeleiding. Zo bieden wij met ons team efficiënte zorg met aandacht. Voor het bedrijf, voor de medewerker én voor het re-integratietraject.

Weten hoe?

Aan de slag met Dokter Jones.

Klaar voor een goede en snelle aanpak bij verzuim?
Neem contact op met het team van Dokter Jones!

Hoe kunnen wij je helpen?