Dé specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Bel 085 040 2180 of mail

/ Arbodienstverlening

Dokter Jones biedt deskundige arbozorg met aandacht.

Dokter Jones staat voor een deskundige arbodienstverlening. Met ons team leveren wij bedrijven en medewerkers de efficiënte zorg die zij nodig hebben bij preventie, verzuim en re-integratie.

Verzuim-begeleiding.

Taakdelegatie is dé oplossing in het tekort aan bedrijfsartsen. Medewerkers worden snel en met aandacht gezien door betrokken specialisten taakdelegatie, die werken onder supervisie van onze ervaren bedrijfsartsen.

Zo stelt Dokter Jones een deskundig advies op waar alle partijen mee verder kunnen.

Preventie.

Preventie vormt een belangrijk deel van onze arbodienstverlening. Wanneer je oog hebt voor de gezondheid van je medewerkers en de risico’s die zij mogelijk tegenkomen op de werkvloer en hun persoonlijke leefomgeving, kun je het risico op uitval beperken.

Dokter Jones ondersteunt daarbij met preventief advies op maat in haar RI&E, PAGO & PMO, Preventief spreekuur, Keuringen en Trainingen.

Samen bereiken we meer.

Dokter Jones is specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Onze bedrijfsartsen werken nooit alleen, maar samen met betrokken specialisten taakdelegatie en casemanagers verzuimbegeleiding. Zo bieden wij met ons team efficiënte zorg met aandacht. Voor het bedrijf, voor de medewerker én voor het re-integratietraject.

Weten hoe?

Aan de slag met Dokter Jones.

Klaar voor een goede en snelle aanpak bij verzuim?
Neem contact op met het team van Dokter Jones!

Hoe kunnen wij je helpen?