Dé specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Bel 085 040 2180 of mail

/ Arbodienstverlening > Trainingen

Voorkom en beperk verzuim met de juiste kennis.

Goede verzuimbegeleiding en preventie zijn de verantwoordelijkheid van de arbodienst én de werkgever. Maar lang niet iedere werkgever of leidinggevende heeft die kennis in huis. Met trainingen op maat zet Dokter Jones leidinggevenden, HR-medewerkers én medewerkers in hun kracht.

Adequaat omgaan met verzuim.

Leidinggevenden en HR-medewerkers krijgen in de eerste lijn te maken met verzuim. Dat betekent dat er een heel belangrijke rol voor hen is weggelegd: het signaleren en voorkomen van (mogelijk) verzuim en het adequaat omgaan met medewerkers gedurende het hele verzuimtraject. Maar hoe doe je dat?

Training op maat.

In een preventie- en verzuimtraining van Dokter Jones krijgen leidinggevenden en HR-medewerkers handvaten voor een betrokken verzuimbegeleiding. In een training op maat besteden we aandacht aan o.a. herkennen van verzuim, preventie, voeren van verzuimgesprekken, vastleggen van adviezen en omgaan met de medewerker.

Neem contact op met Dokter Jones. Wij stellen graag een passende training op voor jouw organisatie.

Samen bereiken we meer.

Dokter Jones is specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Onze bedrijfsartsen werken nooit alleen, maar samen met betrokken specialisten taakdelegatie en casemanagers verzuimbegeleiding. Zo bieden wij met ons team efficiënte zorg met aandacht. Voor het bedrijf, voor de medewerker én voor het re-integratietraject.

Weten hoe?

Aan de slag met Dokter Jones.

Klaar voor een goede en snelle aanpak bij verzuim?
Neem contact op met het team van Dokter Jones!

Hoe kunnen wij je helpen?