Dé specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Bel 085 040 2180 of mail

/ De teamspelers > Medewerkers

Op een goede manier terug naar de werkvloer.

Je langdurig ziek moeten melden is een grote stap. Om weer aan de slag te kunnen heb je deskundige hulp en ondersteuning nodig. Wanneer je vervolgens weken of maanden moet wachten op een beschikbare bedrijfsarts, kan de moed je in de schoenen zinken. Dokter Jones zorgt ervoor dat je snel terecht kunt bij deskundige mensen, die samen met jou een traject opstellen waarmee je verder kunt.

Aandacht
voor jou.

Dokter Jones werkt met ervaren specialisten taakdelegatie, die onder supervisie van de bedrijfsarts met jou het gesprek aangaan. De specialist taakdelegatie luistert naar jouw verhaal en stelt alle vragen die de bedrijfsarts voor je heeft. De bedrijfsarts stelt een advies voor je op, soms na nog een aanvullend gesprek met jou. En dan kun je verder, onder begeleiding van je leidinggevende of onze casemanager verzuimbegeleiding. Op weg naar een gezonde manier van werken binnen de mogelijkheden.

Je bent ook altijd welkom voor een consult op ons preventief of arbeidsomstandighedenspreekuur. Samen kijken we of we kunnen voorkomen dat je uitvalt. Terugkoppeling aan de werkgever geven we alleen met jouw nadrukkelijke toestemming .

Lees meer over Een consult bij Dokter Jones.

Samen bereiken we meer.

Dokter Jones is specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Onze bedrijfsartsen werken nooit alleen, maar samen met betrokken specialisten taakdelegatie en casemanagers verzuimbegeleiding. Zo bieden wij met ons team efficiënte zorg met aandacht. Voor het bedrijf, voor de medewerker én voor het re-integratietraject.

Weten hoe?

Aan de slag met Dokter Jones.

Klaar voor een goede en snelle aanpak bij verzuim?
Neem contact op met het team van Dokter Jones!

Hoe kunnen wij je helpen?