Dé specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Bel 085 040 2180 of mail

/ De teamspelers > Bedrijven

Dokter Jones helpt medewerkers snel en goed aan de slag.

Verzuim is een groot probleem op de werkvloer. En hoe langer een medewerker thuis zit, hoe groter het probleem wordt voor het bedrijf. Maar hoe los je dat op, als er geen bedrijfsarts of goede begeleiding terug naar de werkvloer te vinden is?

De juiste ondersteuning.

Dokter Jones ondersteunt bedrijven om medewerkers weer aan de slag te krijgen. Met taakdelegatie onder verantwoordelijkheid van ervaren bedrijfsartsen zorgen wij ervoor dat medewerkers in korte tijd gezien én begeleid worden. Onze casemanagers verzuimbegeleiding helpen het bedrijf bij een goede uitvoer van het re-integratietraject. Onze efficiënte, flexibele werkwijze begeleidt de medewerker op een goede manier terug naar de werkvloer.

Samen bereiken we meer.

Dokter Jones is specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Onze bedrijfsartsen werken nooit alleen, maar samen met betrokken specialisten taakdelegatie en casemanagers verzuimbegeleiding. Zo bieden wij met ons team efficiënte zorg met aandacht. Voor het bedrijf, voor de medewerker én voor het re-integratietraject.

Weten hoe?

Aan de slag met Dokter Jones.

Klaar voor een goede en snelle aanpak bij verzuim?
Neem contact op met het team van Dokter Jones!

Hoe kunnen wij je helpen?