Dé specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Bel 085 040 2180 of mail

/ Onze diensten > Taakdelegatie

Snel en efficiënt advies bij verzuim.

Het verzuim in Nederland is hoog en er is een tekort aan bedrijfsartsen. Wat als de arbodienst geen bedrijfsarts kan leveren? Hoe langer het duurt, hoe langer de medewerker en het bedrijf stil staan in het verzuimproces. Daarom werkt Dokter Jones met taakdelegatie!

Op weg terug naar de werkvloer.

Samen met specialisten die snel kunnen handelen leveren onze ervaren bedrijfsartsen een gedegen advies waar iedereen mee verder kan. Zo staat Dokter Jones voor een snelle doorstroming en een goede behandeling van de medewerker.

Dokter Jones & specialisten taakdelegatie.

Dokter Jones gelooft in teamwork. Onze specialisten taakdelegatie staan dagelijks in contact met de bedrijfsarts onder wiens supervisie ze werken, zodat zij als team tot een goed advies kunnen komen.

Onze specialisten taakdelegatie zijn mensen met levenservaring en visie op verzuim. Dokter Jones werkt uitsluitend met goed opgeleide mensen, die voldoen aan alle voorwaarden van het Ministerie van Volksgezondheid en de NVAB. Kwaliteit staat bij ons voorop.

Onze specialisten taakdelegatie hebben tijd en aandacht voor medewerkers. De gesprekken verlopen in een ontspannen sfeer. Met aandacht en persoonlijke betrokkenheid wordt de weg vrijgemaakt voor een goede terugkeer naar de werkvloer.

Kom jij op consult bij Dokter Jones?

Wanneer je een consult hebt bij Dokter Jones, kom je meestal eerst in contact met onze specialist taakdelegatie. Het contact verloopt laagdrempelig en je kunt erop rekenen dat de specialist taakdelegatie de tijd neemt om met aandacht te luisteren. Wil je liever een bedrijfsarts spreken? Dat kun je altijd aangeven.

Meer over Een consult bij Dokter Jones.

Samen bereiken we meer.

Dokter Jones is specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Onze bedrijfsartsen werken nooit alleen, maar samen met betrokken specialisten taakdelegatie en casemanagers verzuimbegeleiding. Zo bieden wij met ons team efficiënte zorg met aandacht. Voor het bedrijf, voor de medewerker én voor het re-integratietraject.

Weten hoe?

Aan de slag met Dokter Jones.

Klaar voor een goede en snelle aanpak bij verzuim?
Neem contact op met het team van Dokter Jones!

Hoe kunnen wij je helpen?