Dé specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Bel 085 040 2180 of mail

/ Nieuws

Blijf op de hoogte van ons nieuws.

links Henriëtte van de Kerkhof, rechts Ina Wassink

/Interview  |  03/02/2023

Nieuwe locatie brengt Dokter Jones dichter bij de klant

Vestiging Eindhoven van start met ervaren team

Laagdrempelig, persoonlijk, korte lijnen: dat maakt Dokter Jones uniek. Een tweede locatie brengt Dokter Jones letterlijk een stap dichter bij haar klanten in de regio Eindhoven. Maak kennis met bedrijfsarts Ina Wassink en specialist taakdelegatie Henriëtte van de Kerkhof, beiden sinds januari 2023 werkzaam bij Dokter Jones in de vestiging Eindhoven!

 

Visie vanuit ervaring

 

Ina

“Ik ben inmiddels al 25 jaar bedrijfsarts. Een fantastisch vak. In de loop der jaren heb ik een helicopter view ontwikkeld. Daardoor kan ik snel zien welk gat valt en richting geven om sneller bij een oplossing te komen. Snel de vinger op de zere plek kunnen leggen, dat is mijn kracht. Bij fysieke maar ook bij psychische problemen.

In dit beroep zijn er volop kansen om te groeien en te ontwikkelen. Inhoudelijk kun je je vakkennis vergroten met verschillende opleidingen. Zo volgde ik de opleiding tot consulent oncologie en aanvullende opleidingen in coaching en mediation. Daarnaast heb ik zelf bedrijfsartsen opgeleid.

Maar verzuimbegeleiding draait om meer dan medische deskundigheid. Verzuimbegeleiding is teamwork. Je bent als bedrijfsarts ook adviseur en samen met de klant bepaal je het gezondheidsbeleid.”

Henriëtte

“Ik geloof in een leven lang leren. Continu blijven ontwikkelen, denken in kansen. Toen ik na 30 jaar boventallig raakte bij een grote commerciële organisatie, voelde ik in eerste instantie vooral een schok. In tweede instantie zag ik een prachtige kans om een nieuwe weg in te slaan. Ik volgde de opleidingen Regie op Verzuim en Registercasemanagement en werk sinds 5 jaar als adviseur verzuim.

Dat denken in kansen zie ik terug bij Dokter Jones. Als er obstakels zijn om terug te keren op de werkvloer, kijken we waar de mogelijkheden liggen. Een open gesprek voeren, met aandacht luisteren: zo ontdek ik samen met medewerkers wat wél kan.

Als specialist taakdelegatie kan ik mijn kennis van verzuim combineren met mijn mensenkennis en vermogen tot verbinding, die ik opdeed in functies van intercedent tot HR-assistente. Dat past mij perfect.”

 

De klik met Dokter Jones

 

Ina

“Het leuke aan Dokter Jones is dat het een motiverende, jonge organisatie is. De lijnen zijn kort, er is ruimte voor initiatief. Taakdelegatie vind ik een pré. Het bedrijfsartsentekort groeit en de casussen worden steeds complexer. Door mijn kennis over te dragen en samen te werken, kan ik meer bereiken.”

Henriëtte

“Bij Dokter Jones voelde ik echt een klik in onze zienswijze. Werkelijk iets betekenen voor mensen. Doorpakken. Niet urenlang vergaderen. Mijn functie draait om inhoudelijk contact, om het stimuleren van medewerkers en het terugbrengen van hun werkplezier. Precies waar ik mij mee bezig wil houden.”

 

De kracht van een lokale vestiging

 

Henriëtte

“De nieuwe vestiging brengt ons letterlijk dichter bij de klant. Dat geeft zoveel meer ruimte voor persoonlijk contact. We zijn volop kennis aan het maken met klanten, draaien spreekuren met medewerkers. Ik zit 1 dag in de week op locatie bij klanten. Ik proef de sfeer, ken de mensen en ik ben er gewoon voor wie daar behoefte aan heeft. Die korte lijntjes en verbinding zijn heel krachtig in het verzuimproces.”

Ina

“De mogelijkheid om in je woonomgeving op spreekuur te komen is daarnaast gewoon fijner voor de medewerker. En voor mij als bedrijfsarts is het belangrijk dat een lichamelijk en mentaal onderzoek makkelijker te realiseren is. Dat draagt absoluut bij aan een snelle, goede diagnose.”

 

Dokter Jones staat voor een snelle en goede begeleiding bij verzuim. Met aandacht voor de medewerker én het bedrijf. Samen met een team aan specialisten zet Dokter Jones zich in voor efficiënte zorg met aandacht. Meer weten? Neem contact op!

Samen bereiken we meer.

Dokter Jones is specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Onze bedrijfsartsen werken nooit alleen, maar samen met betrokken specialisten taakdelegatie en casemanagers verzuimbegeleiding. Zo bieden wij met ons team efficiënte zorg met aandacht. Voor het bedrijf, voor de medewerker én voor het re-integratietraject.

Weten hoe?

Aan de slag met Dokter Jones.

Klaar voor een goede en snelle aanpak bij verzuim?
Neem contact op met het team van Dokter Jones!

Hoe kunnen wij je helpen?