Dé specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Bel 085 040 2180 of mail

/ Nieuws

Blijf op de hoogte van ons nieuws.

/Eigen nieuws  |  14/11/2023

Nieuwe vestiging voor nog betere landelijke dekking

Dokter Jones nu ook gevestigd in Zwolle!

Dokter Jones had al veel klanten in de regio Oost-Nederland. Een nieuwe vestiging in Zwolle is dan natuurlijk praktisch en helpt om nog beter in te spelen op de wensen van de klant. Klantmanager en casemanager Karsten van der Kraaij en specialist taakdelegatie Marjan Palland over de voordelen van ‘hun’ nieuwe locatie.

 

Waarom een vestiging in de regio Zwolle?

 

Marjan

“We hadden al meerdere klanten in deze regio en dan is het natuurlijk praktisch en prettig om een locatie in de omgeving te hebben. Het contact met de bedrijfsarts verloopt weliswaar vaak met een online consult, maar nu is er ook een goede locatie in de regio, vlak bij station Zwolle, voor als je een fysieke afspraak hebt.”

Karsten

“Het voelt voor klanten ook laagdrempeliger en toegankelijker dat we in de buurt zitten. Dat zit niet alleen in de afstand maar zeker ook in het kennen van de regio en de mentaliteit. Het is gewoon prettiger om te werken met mensen die goed aansluiten op wie jij en je medewerkers zijn.”

 

En jullie hebben die aansluiting?

 

Marjan

“Voor mij is het thuiskomen. Ik heb gestudeerd in Zwolle en ik woon in Kampen. Voor Dokter Jones werkte ik al in deze regio. Om hier nu een kantoor te hebben is voor mij dan ook helemaal logisch.”

Karsten

“Ik ben jaren geleden vanuit Rotterdam naar het oosten van het land verhuisd en ik heb toen ook wel gezien dat het hier gewoon anders gaat dan in de Randstad. De afstanden zijn groter, de mensen nemen meer tijd voor elkaar, ze leven wat relaxter. Het scheelt wel als je de manier van leven hier kent.”

 

Kun je de klant daarmee beter ondersteunen?

 

Karsten

“Dat we de regio kennen is absoluut een pluspunt. Zowel voor ons als de klanten. Je begrijpt meer van de achtergrond van bedrijven en mensen, kent ontwikkelingen die spelen in de regio. Dat kan gevoelsmatig een groot verschil maken voor onze klanten hier.”

Marjan

“Dat komt ook door onze persoonlijke manier van werken, dat het extra belangrijk is dat je de omgeving begrijpt. Het is bijvoorbeeld makkelijker om een gesprek met de medewerker aan te gaan als je (letterlijk of figuurlijk) de taal spreekt. In het Oosten hebben mensen vaak iets minder het hart op de tong dan in de Randstad. Dan is het fijn als je weet dat je wat meer tijd moet nemen en moet doorvragen. Je hebt de zachte kant nodig om mensen te kunnen motiveren. En met name zieke mensen zijn heel gevoelig voor de juiste toon.

Ook naar de werkgever helpt het je in gesprek te komen. Je weet het vaak als er omstandigheden in de markt of de omgeving zijn waardoor de organisatie worstelt bijvoorbeeld. Dan is het makkelijker het gesprek aan te gaan.”

 

Hoe reageert de markt op jullie komst?

 

Marjan

“We zijn hier in Zwolle gestart met onze bestaande klanten, dus we waren al een lokale speler. We merken in de nieuwe contacten dat onze reputatie in de regio goed is. Onze benadering is ook gewoon uniek en we hebben al een mooi portfolio opgebouwd.

Het is mooi dat onze klanten ondervinden dat taakdelegatie een heel waardevol instrument is, geen noodzakelijk kwaad. Het persoonlijke contact en de korte lijntjes zijn daar een belangrijk onderdeel van. De regelmatige voor- en nabesprekingen van de specialist taakdelegatie met klanten bijvoorbeeld. Dat werkt echt anders dan eens in de 8 weken een gesprek met de bedrijfsarts. En die reputatie gaat dan wel rond.”

Karsten

“We boden al landelijke dekking en we waren al actief in de regio. Maar toch merk je dat meerdere vestigingen zorgen voor een nog betere aansluiting en dat geeft voordelen, voor alle partijen.”

 

Dokter Jones staat voor een snelle en goede begeleiding bij verzuim. Met aandacht voor de medewerker én het bedrijf. Samen met een team aan specialisten zet Dokter Jones zich in voor efficiënte zorg met aandacht. Meer weten? Neem contact op!

Samen bereiken we meer.

Dokter Jones is specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Onze bedrijfsartsen werken nooit alleen, maar samen met betrokken specialisten taakdelegatie en casemanagers verzuimbegeleiding. Zo bieden wij met ons team efficiënte zorg met aandacht. Voor het bedrijf, voor de medewerker én voor het re-integratietraject.

Weten hoe?

Aan de slag met Dokter Jones.

Klaar voor een goede en snelle aanpak bij verzuim?
Neem contact op met het team van Dokter Jones!

Hoe kunnen wij je helpen?