Dé specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Bel 085 040 2180 of mail

/ Vacatures 2.0

Ben jij Dokter Jones?

 • Dokter Jones is geen standaard bedrijfsarts. Dokter Jones heeft namelijk tijd en aandacht, voor alle betrokkenen.

Met een frisse aanpak maken wij het verschil.

Wil jij ook de beste worden in verzuimbegeleiding en re-integratie? Bij Dokter Jones staat de deur voor je open!


Over de spreekkamer van Dokter Jones

  • ✓ Dokter Jones is een uniek concept in Nederland. Voor ons is taakdelegatie corebusiness en geen bijzaak.
  • ✓ Bij Dokter Jones bestaat hiërarchie niet. Binnen ons bevlogen team van bedrijfsartsen, specialisten taakdelegatie en casemanagers bundelen wij onze kwaliteiten liever.
  • ✓ Dokter Jones heeft alle vertrouwen in ieder teamlid. Met vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en hybride werken kan ieder groeien in zijn of haar rol.
  • ✓ Dokter Jones staat voor deskundige begeleiding – uiteraard. Maar passie voor ons vak en interesse voor de persoon tegenover ons maken ons Dokter Jones. Zorg met aandacht komt niet uit een boekje.

Onze vacatures

 

Gezocht: Ondernemende bedrijfsarts

minimaal 24 uur, regio Zuid-Nederland

 • Dokter Jones staat graag dicht bij de klant. Daarom openen wij naast de vestiging in Houten een tweede vestiging in het zuiden van het land. Wij zoeken een Ondernemende bedrijfsarts die zijn of haar waarde binnen en buiten de spreekkamer wil bewijzen én de kans wil grijpen een eigen team te leiden en te motiveren.
 • Als teamleider bied jij vanuit het hart van Dokter Jones de best mogelijke zorg aan klanten en verzuimende medewerkers. Je staat achter taakdelegatie als toegevoegde waarde in het werkveld en bent het visitekaartje voor onze landelijke organisatie in jouw regio. Je legt graag en laagdrempelig contact met nieuwe klanten en weet onze kracht ook commercieel te vertalen. Je krijgt alle ruimte om jouw vestiging volgens jouw visie vorm te geven.


 

Gezocht: Specialisten taakdelegatie

20-40 uur, in diverse regio’s

 • Als specialist taakdelegatie vorm je een team met de bedrijfsarts en onder zijn/haar supervisie zorg jij ervoor dat de werkgever en medewerker snel en goed geholpen worden. Dat doe je vanuit kennis, maar zeker ook vanuit betrokkenheid!
 • Je bent het aanspreekpunt van klanten en bent daarmee een onmisbare schakel in een deskundige verzuimbegeleiding. Je bent in ieder geval hbo-geschoold, open en betrokken. Je werkt zelfstandig en hebt veel vrijheid binnen een hecht, dynamisch en informeel team. We zijn blij met jouw eigen inbreng en ontwikkeling!

Gezocht: Casemanager verzuimbegeleiding

20-40 uur, in diverse regio’s

 • Als Casemanager verzuimbegeleiding bij Dokter Jones ben jij de spil in het verzuimtraject. Je stuurt het bedrijf en de medewerker van advies naar re-integratie, via een route waar iedereen achter staat.
 • Je gaat daarvoor het echte gesprek aan met leidinggevenden en medewerkers. Je luistert, adviseert, organiseert. Niet met een gestandaardiseerde vragenlijst, maar met je kennis en open blik als tools. Je werkt heel zelfstandig en door het hele land, maar kunt altijd terugvallen op het hechte team van Dokter Jones om te sparren.

 

Samen leveren wij efficiënte zorg met aandacht. Daar groeien alle partijen van!

 


Ben jij ook Dokter Jones? Solliciteer dan direct!

Ben je enthousiast? Stuur je reactie via mail, graag met CV, naar Brenda Ackermans: b.ackermans@dokterjones.nl. Na ontvangst van je mail nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Samen bereiken we meer.

Dokter Jones is specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Onze bedrijfsartsen werken nooit alleen, maar samen met betrokken specialisten taakdelegatie en casemanagers verzuimbegeleiding. Zo bieden wij met ons team efficiënte zorg met aandacht. Voor het bedrijf, voor de medewerker én voor het re-integratietraject.

Weten hoe?

Aan de slag met Dokter Jones.

Klaar voor een goede en snelle aanpak bij verzuim?
Neem contact op met het team van Dokter Jones!

Hoe kunnen wij je helpen?