Dé specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Bel 085 040 2180 of mail

/ Onze diensten > RI&E

Dring verzuim terug met een deskundige RI&E.

Een gezonde en veilige werkomgeving houdt mensen fit en geeft plezier in het werk. Maar hoe bereikt u dat, als u niet weet welke risico’s de medewerkers in uw bedrijf lopen?

Risico's kennen om gezonder te werken.

Een lijst met mogelijke risico’s – dat moet de basis vormen van het arbobeleid in uw organisatie. Want pas als u weet wat de risico’s zijn, kunt u passende maatregelen treffen.

Een Risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) is verplicht voor alle bedrijven met personeel. Met een goed Plan van Aanpak maakt u de werkplek veiliger en uw medewerkers gezonder.

Dokter Jones & het uitvoeren van een RI&E.

Iedere RI&E moet getoetst zijn door een gecertificeerde arbodienst of arbodeskundige. De ervaren specialisten van Dokter Jones kunnen de RI&E geheel voor u opstellen, of de door uw preventiemedewerker opgestelde RI&E toetsen.

Dokter Jones werkt altijd met maatwerk. We gaan eerst in gesprek en luisteren naar uw wensen en mogelijkheden. Samen bepalen we wat voor u de beste route is naar het einddoel: een gezondere werkomgeving!

Samen bereiken we meer.

Dokter Jones is specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Onze bedrijfsartsen werken nooit alleen, maar samen met betrokken specialisten taakdelegatie en casemanagers verzuimbegeleiding. Zo bieden wij met ons team efficiënte zorg met aandacht. Voor het bedrijf, voor de medewerker én voor het re-integratietraject.

Weten hoe?

Aan de slag met Dokter Jones.

Klaar voor een goede en snelle aanpak bij verzuim?
Neem contact op met het team van Dokter Jones!

Hoe kunnen wij je helpen?