Dé specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Bel 085 040 2180 of mail

/ Vacature Officemanager

Competenties & kansen

Gezocht: Officemanager

24-32 uur, standplaats Eindhoven of Houten

  • Ben jij op zoek naar een afwisselende functie in een organisatie waar kwaliteit en samenwerking voorop staan? Lees dan snel verder.
  • Dokter Jones komt graag in contact met een doortastende en leuke nieuwe collega. Jij organiseert, administreert, regelt en lost op. In de praktijk betekent dit een afwisselend takenpakket waarin je als spin in het web samenwerkt met collega’s en bijdraagt aan een fijne werksfeer. Je verzorgt de administratie, maakt planningen en beantwoordt vragen van zowel medewerkers als klanten. Heb je niet direct een oplossing? Dan zorg jij dat je het grondig uitzoekt om uiteindelijk tot het juiste antwoord te komen. Zo bouw je zowel met je collega’s als met de klant een relatie op.
  • Je komt terecht in een team van collega Officemanagers. Jij ziet werk en pakt proactief werkzaamheden op. Je krijgt de vrijheid om mee te denken over verbeter- en ontwikkelmogelijkheden binnen deze dynamische organisatie. Heb jij een goed idee? Dan krijg je alle ruimte om dit te onderzoeken en uit te proberen!

Over de organisatie

  • Dokter Jones is een jonge, groeiende en niet hiërarchisch werkende arbodienst die specialist is in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Het team van bedrijfsartsen, specialisten taakdelegatie en casemanagers werkt samen aan snelle en effectieve begeleiding met aandacht voor werknemers én (middel)grote werkgevers. Kwaliteit en betrokkenheid zijn belangrijke waarden zowel binnen de organisatie als richting externen.
  • De organisatie is gevestigd in Houten, Eindhoven, Amsterdam en Zwolle. Dokter Jones is op zoek naar een Officemanager die werkzaam is vanuit het kantoor in Eindhoven of Houten. De standplaats van de functie kan dus zowel Eindhoven als Houten zijn.

Dit breng jij mee als Officemanager

  • Ervaring in een ondersteunende rol;
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent communicatief sterk, flexibel, proactief en je neemt initiatief;
  • Structuur, overzicht en klantgerichtheid zijn jouw kwaliteiten;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
  • MS Office kent geen geheimen voor je;
  • Het allerbelangrijkste: jij bent gewoon een leuke collega!

Wat wij jou bieden

  • Dokter Jones biedt jou een uitdagende werkomgeving in een gemotiveerd team. Je krijgt veel vrijheid om je te ontwikkelen binnen onze groeiende organisatie. Natuurlijk bieden we je een marktconform salaris en goede pensioenvoorwaarden. Je krijgt 27 vakantiedagen en de mogelijkheid er 5 bij te kopen.

Solliciteer direct!

Ben je enthousiast? Neem contact op met Aukje Koks voor vragen of natuurlijk om te solliciteren via a.koks@lefit.nl of 06-37446812.

Samen bereiken we meer.

Dokter Jones is specialist in taakdelegatie en verzuimbegeleiding. Onze bedrijfsartsen werken nooit alleen, maar samen met betrokken specialisten taakdelegatie en casemanagers verzuimbegeleiding. Zo bieden wij met ons team efficiënte zorg met aandacht. Voor het bedrijf, voor de medewerker én voor het re-integratietraject.

Weten hoe?

Aan de slag met Dokter Jones.

Klaar voor een goede en snelle aanpak bij verzuim?
Neem contact op met het team van Dokter Jones!

Hoe kunnen wij je helpen?